Cosul Tau
Niciun produs
 
Producători
 
Taguri
ERRO - FLASH ou JAVASCRIPT DESABILITADO!
 
Realizarea unui filtru

 

 

Monitor digital pentru filtrele de apa

Monitor digital pentru filtrele de apa
Clic pentru mărire
Preţ: 190,00Lei inc.TVA
Disponibilitate: În Stoc
Model: AF Monitor
Rating Mediu: Fără Rating

Opţiuni Disponibile:
Option 0:

 

DESCRIERE SI INSTRUCTIUNI DE MONTAJ SI UTILIZARE PENTRU MICROCOMPUTER CU DISPLAY LCD, DE CONTROL SI MONITORIZARE SISTEM DE FILTRARE APA POTABILA

 

 

 

De sus în jos, privind din fata grila de conectare,  microcomputerul  trebuie să fie conectat conform tabelului:

 

 

COMPONENTA LA CARE SE LEAGA FIRELE

 

ORDINEA FIRELOR DE PE CONECTOR

 

1.alimentare

1.rosu +

2.negru -

2.valva spalare

3.rosu

9.rosu

3.pompa

4.verde

7.verde

4.valva admisie

5.negru

8.negru

5.senzor joasa

6.galben

14.alb

6.senzor inalta

10.albastru

13.maron

 

 

1. Se conecteaza microcomputerul la sursa de alimentare de 24 v a sistemului si se vor astepta 5 (cinci ) secunde pentru aprinderea display-ului pe care se vor vizualiza temperatura si tipul filtrelor ce trebuie schimbate ( se seteaza de catre dvs.).

 Daca la pornirea aparatului presiunea apei nu este suficienta sau nu este apa se vor aprinde pictogramele de tensiune     , lipsa apa si in acelasi timp aparatul va emite un sunet de avertizare.

Dacă la pornirea sistemul este apa si presiunea acesteia  este suficienta, se vor aprinde pictogramele tensiune si  spalare  (spălare de 90 secunde). De asemenea, va  fi indicata temperatura ° C.

 2. In timpul procesarii apei, pe ecran, vor fi afisate pictogramele tensiune si  producere apa , se  afiseaza  in acelasi timp TDS si temperatura.

3. Cand rezervorul de apa al filtrului este plin , pictogramele tensiune si plin cu apa se vor aprinde. La completarea stocului de apa, aparatul va repeta pasul 2 .

Dupa o utilizare a aparatului de 7.5 ore, va face automat spalarea timp de 90 secunde.

4. Microcomputerul ofera posibilitatea de a memora perioada de  schimbare a filtrelor pe cinci etape de filtrare diferite.
Deoarece calitatea apei este variabila in functie de sursa, veti seta etapele de schimb dupa o anumita perioada de utilizare a filtrului, in functie de observatiile asupra sistemului. Monitorizand stadiul de colmatare a filtrului PP veti putea sa prestabiliti perioada de utilizare a acestuia. Cand ajunge la culoarea maro inchis, filtrul este colmatat si necesita schimbarea. Estimat, celelalte filtre se vor schimba la dublul preioadei de functionare a celui precedent.

5.  Fiecare nivel de filtrare al apei este indicat de icoana .

Odata cu cresterea volumului de apa folosit, segmentele icoanei vor incepe sa descreasca, iar aparatul va emite sunete de avertizare si se va aprinde pana la schimbarea elementului filtrant care necesita aceasta operatiune. Dupa inlocuirea elementului filtrant se va apasa pe butonul de cofirmare astfel incepand o noua etapa de monitorizare.

De retinut este faptul ca aparatul monitorizeaza orele de functionare ale filtrului nu debitul de apa trecut prin filtru.

6. Aparatul ofera posibilitatea de memorare a stadiului utilizarii filtrelor.

7. Apăsați butonul de selectare o data pentru a alege limba engleză, apoi apăsați butonul AFFIRM pentru confirmarea alegerii.
Prin apasarea butonului de selectare de 2 ori se intra in primul nivel de filtrare.  Se poate alege memorarea acestuia prin apasarea butonului de confirmare.

Prin apasarea butonului de selectare de 3 ori se intra in al doilea nivel de filtrare. Se poate alege memorarea acestuia prin apasarea butonului de confirmare.

Prin apasarea butonului de selectare de  4 ori se intra in al treilea nivel de filtare. Se poate alege memorarea acestuia prin apasarea butonului de confirmare.

Prin apasarea butonului de selectare de 5 ori se intra in nivelul patru de filtrare. Se poate alege memorarea acestuia prin apasarea butonului de confirmare.

Prin apasarea butonului de selectare de 6 ori se intra in nivelul cinci de filtrare. Se poate alege memorarea acestuia prin apasarea butonului de confirmare.

 Prin apasarea butonului de selectare  de 7 ori, puteți alege temperatura  sau
Prin apasarea butonului de selectare de 8 ori, icoana alarma (Buzzer)    se va arinde. Puteti alege sa fie pe ON (pornit) sau pe OFF (oprit).

8. Apasati butonul de spalare fortata si  aparatul va face automat spalarea timp de  90 de secunde.

9. Calitatea apei este indicata de  . Valoarea standard a temperaturii este setata la  25 de grade.
Cand pe ecranul microcomputerului va fi afisata o valoare mai mare de 100 ppm, acesta va emite sunete de avertizare.

 

Share
Scrieţi Review
Numele dumneavoastră:


Review-ul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.

ANPC
Magazin bazat pe OpenCart
Magazinul Aqua Felix © 2017