Cosul Tau
Niciun produs
 
Producători
 
Taguri
ERRO - FLASH ou JAVASCRIPT DESABILITADO!
 
Realizarea unui filtru

 

 
Yahoo! Live Chat

 

Mainfanit granule

Mainfanit granule
Clic pentru mărire
Preţ: 23,00Lei inc.TVA
Disponibilitate: În Stoc
Model: AF Mainfanit
Rating Mediu: Fără Rating

 

MAINFANIT CA MEDIU DE FILTRARE

Wikipedia

"Maifan Stone (Chn. 饭石 sau 饭石), de asemenea, cunoscut sub numele de Bakuhanseki (Jp. 饭石), este o roca  special utilizata in medicina chineza pentru a trata diverse boli de piele. Aceasta este compusa din minerale,( inclusiv  dar fără a se limita la ) feldspat plagioclaz, feldspat ortoclaz, hornblendă, biotit (toate patru menționate mai înainte sunt silicați minerali). Maifan Stone conține o mulțime de alte elemente  micro-nutritive, cum ar fi calciu, fier, zinc, magneziu, cupru, și seleniu, toate esențiale pentru un corp uman sănătos. In medicina chineză, este deosebit de utila în tratarea tumorilor cutanate și a ulcerelor. În plus,  mulți producători de ape minerale din China dizolvă o cantitate mică de Maifan Stone in timpul preparării produsului lor, cu menirea de a spori densitatea oligoelementelor în apă. În bucătărie obișnuită ( la pregatirea orezului și ceaiului ) se folosesc vase din aceasta roca in care se hidrateaza produsele pentru a spori efectele lor asupra sănătății."

 

DESCRIERE:

In roca s-au identificat prin analize chimice mai mult de 58 de compusi.

Are o mare putere de absorbtie si neutralizare a ionilor metalelor grele si a altor compusi anorganici si organici.

Din punct de vedere al toxicitatii este clasificat ca non toxic.

Greutate specifica:              2,53 g/cm³

Porozitate                         ≥50%

Solubilitate in HCl              ≤1,8%

Principalii compusi chimici:

SiO2                          68,0%

Al2O3                        15,4%

Fe2O3                       3,1%

K2O                          4,2%

Na2O                        4,2%

CaO                          2,6%

MgO                          0,9%

 

Cunoscut de anticii chinezi ca si Piatra Care Vindeca, denumit de Japonezi Bakuhanseki, este o roca zeolitica ce are in componenta sa minerale feldspatice, ortoclaz, hornblenda si biotit ( minerale pe baza de siliciu ). De asemenea contine multe elemente minerale micronutriente ( calciu, fier, zinc, magneziu, cupru, seleniu ) toate, esentiale pentru sanatatea organismului.

Istoria acestei pietre miraculoase incepe din perioada vechilor dinastii chineze iar prima sa mentionare scrisa este din anul 1578, cand s-a constatat ca in satele asezate in regiuni unde aceasta piatra apare la zi, locuitorii erau mult mai sanatosi si traiau mai mult timp decat media populatiei. Piatra de Viata Lunga a fost remarcata de asemenea in Japonia, Koreea si Taiwan.

Conform Medicinei Traditionale Chineze, este foarte util in tratarea tumorilor si ulceratiilor pielii. In afara de aceasta, este foarte utilizat in granulele  care sunt continute in anumite tipuri de filtre de apa, in scopul de a aditiona mineralele continute in apa purificata. In siteurile arheologice din China s-au descoperit  cani de ceai, vase de gatit, farfurii confectionate din aceasta piatra miraculoasa. S-a constatat ca apa, ceaiul, orice alt tip de bautura cat si mancarea gatita si servita in aceste vase, au un gust mult mai placut, bogat in arome iar toxicitatea alimentelor dispare facand posibila pastrarea acestora timp mai indelungat.

Proprietatile sale de absorbtie, fixare si neutralizare a substantelor daunatoare ( metale grele – plumb, cadmiu, crom, mercur, etc., radioactive – uraniu, thoriu, radiu, etc. ) cat si ale patogenilor din apa il fac foarte util la filtrarea apei potabile.  La acest capitol este considerat un mediu de filtrare mai bun decat carbunele activ. De asemenea actioneaza si asupra pH-ului apei in asa fel incat la iesirea din filtru apa capata un pH neutru.

 

Utilizarea granulelor de mainfanit in filtrele de dus este o alta descoperire importanta pentru sanatate. Impreuna cu alte tipuri roci si minerale ( cum ar fi Germaniul ) reuseste sa opreasca trecerea clorului  care este substanta ce dauneaza cel mai mult pielii. Capetele de dus astfel echipate asigura o apa curata, lipsita de clor si alti contaminanti, cu pH neutru, foarte hidratanta si imbogatita in minerale nutriente pentru piele iar vaporii inhalati in timpul sedintelor de dus sunt o adevarata binefacere pentru sistemul respirator.

PRET  23 RON/100g

 

 

Share
Scrieţi Review
Numele dumneavoastră:


Review-ul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.

ANPC
Magazin bazat pe OpenCart
Magazinul Aqua Felix © 2017